Blog

Vibrators Aanschaffen en Verkennen

Voordat je een vibrator koopt, is het handig om te weten of je er één voor jezelf koopt of dat je hem wilt gebruiken tijdens seks met een partner. Het gebruik van vibrators verschilt altijd van persoon tot persoon. Neem daarom de tijd om de verschillende soorten en maten vibrators te vergelijken, om de juiste te kiezen. 

Een vibrator kan op verschillende manieren worden ingezet, van interne stimulatie tot het verwennen van de clitoris. Er zijn speciale modellen die de interne G-spot kunnen stimuleren of alle delen van de clitoris kunnen bereiken. Er zijn ook vibrators voor anaal gebruik. De meeste vibrators hebben meerdere functies waarmee je je partner kunt verwennen door hem te masseren tijdens de seks. Plaats de vibrator tussen jullie lichamen, ter hoogte van zijn penis, voor extra sensaties. Of plaag je partner door de vibrator zachtjes naar zijn ballen te bewegen, en je kunt hem zelfs plagen door de anus te stimuleren. Vergeet natuurlijk je eigen fantasie niet!

Hoe werkt een vibrator eigenlijk? 

De meeste vibrators hebben een trilmotor die trillingen of pulsaties geven. De motor wordt aangedreven door een accu of een batterij. Het voordeel van een accu is dat deze oplaadbaar is; je legt hem eenvoudig aan de oplader. Op de vibrators zitten knopjes om hem in te schakelen en te switchen tussen de diverse vibratie standen. Ook bestaat de mogelijkheid bij sommige vibrators om deze op afstand te bedienen, dit geeft jou of je partner de controle.  

Heeft het zin een glijmiddel voor een vibrator te gebruiken?

Jazeker, al is het alleen al voor een sensueler gevoel. Er zijn diverse soorten glijmiddelen te koop. Voor speeltjes is een glijmiddel op waterbasis het veiligst. Er zijn glijmiddelen op siliconenbasis, en hoewel deze wat zachter aanvoelen, raden wij het niet aan aangezien sommige toys hierdoor beschadigd kunnen raken. Op onze site zie je ons assortiment aan glijmiddelen.

Maak altijd je vibrator schoon!

Vergeet niet je vibrator altijd goed schoon te maken! Het schoonmaken van de vibrator is erg belangrijk, zo voorkom je infecties. Reinig het met lauw water en milde zeep of gebruik een toycleaner (lees vooraf goed de productbeschrijving) om infecties te voorkomen. Gebruik geen agressieve schoonmaakmiddelen, want die kunnen de levensduur verkorten.

Wat is er te koop aan verschillende vibrators ?

Er zijn enorm veel soorten vibrators voor allerlei doeleinden. Het hangt volledig van je wensen af welke vibrator je wenst.  Er zijn vibrators voor koppels of specifiek voor de G-spot of clitoris. En niet te vergeten de luchtdruk vibrators welke stimulatie bieden door luchtdruk golven. Hieronder een overzicht van de meest voorkomende vibrators per merk:

B Swish vibrators

Feelztoys vibrators

Funfactory vibrators

Lelo vibrators

Uiteraard zijn er nog veel meer merken en mogelijkheden en wij hopen dat we je een beetje geholpen hebben met de verschillende soorten vibrators. Houd in gedachten dat ze gewoon leuk zijn, en door vooraf te bedenken wat je verwacht en wilt, zul je ongetwijfeld genieten van zalige vibrator momenten, alleen of samen!